filme hd online - Unchiul dintr-o altă lume | Trailer oficial | Netflix

Unchiul dintr-o altă lume | Trailer oficial | NetflixEste toamna anului 2017…
În urma unui accident pe când avea 17 ani, unchiul lui Takafumi intră în comă. După 17 ani, se trezește în mod neașteptat. Când Takafumi îl vizitează la spital, îl vede îndrugând o seamă de lucruri neinteligibile, cum ar fi că s-a întors dintr-o lume numită „Gran-Bahamal”. … în mod cert, unchiul e sărit de pe fix. Takafumi rămâne fără replică, dar unchiul își dovedește spusele și folosește magia pentru a demonstra că este în altă dimensiune. După ce decide să folosească puterile unchiului pentru a-și câștiga existența și fără alte rude pe care să se poată baza, Takafumi îl primește să locuiască la el, cei doi împărțind un apartament. Curând, Takafumi află despre aventurile fantastice ale acestuia și despre dragostea sa fără margini pentru jocurile video SEGA. Dar din când în când, experiențele solitare și crude ale unchiului îl umplu pe Takafumi de bucurie și de tristețe totodată. Doi bărbați din generații diferite fac eforturi pentru a crea conținut video în această nouă și captivantă comedie nepământeană, cu acțiunea plasată într-un umil complex de apartamente. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Unchiul dintr-o altă lume | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial După 17 ani în comă, unchiul de vârstă mijlocie al lui Takafumi se trezește deodată vorbind într-o limbă de nerecunoscut și dotat cu puteri magice.

Unchiul dintr-o altă lume | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,