filme hd online - Ultraman: Ascensiunea | Trailer oficial | Netflix

Ultraman: Ascensiunea | Trailer oficial | NetflixAdaugă-l pe cel mai vestit supererou al planetei în lista de vizionare: https://netflix.com/ultramanrising Atacurile monștrilor asupra orașului Tokyo se intensifică, iar celebrul jucător de baseball Ken Sato se întoarce cu reticență acasă pentru a purta costumul lui #Ultraman. Dar acest vestit supererou se vede depășit de situație când este nevoit să adopte un monstru Kaiju nou-născut, care are aproape 11 metri înălțime și scuipă foc. Sato trebuie să-și învingă orgoliul, să găsească un echilibru între munca sa și rolul de părinte, protejându-și în același timp bebelușul de forțele hotărâte să-l exploateze pentru propriile planuri întunecate. ULTRAMAN: ASCENSIUNEA va fi disponibil din 14 iunie, doar pe Netflix. Ultraman: Ascensiunea este produs în parteneriat de Netflix, Tsuburaya Productions și Industrial Light & Magic, după un scenariu de Shannon Tindle și Marc Haimes, în regia lui Shannon Tindle, coregizor John Aoshima. Piesa originală ULTRAMAN: Diplo și Oliver Tree. Bazat pe personaje de Eiji Tsuburaya, creatorul #Godzilla. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 270 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Ultraman: Ascensiunea | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/@NetflixRomaniaOfficial Un sportiv celebru se întoarce cu reticență acasă pentru a-i lua locul tatălui său ca Ultraman, apărând Tokyo de monștri giganți și devenind un erou de legendă.

Ultraman: Ascensiunea | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,