filme hd online - Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie | Trailer oficial | Netflix

Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie | Trailer oficial | NetflixPrintre excentricii și personajele bizare din lumea incredibilă a proprietarilor de feline de talie mare, puțini sunt atât de notorii ca Joe Exotic, un cântăreț poligam de muzică country, cu chică și mereu înarmat, care este șeful unei grădini zoologice din Oklahoma. Carismatic, dar dezorientat, Joe și o serie de alte personaje incredibile, printre care se numără baroni ai drogurilor, escroci și lideri de secte împărtășesc aceeași pasiune pentru felinele de talie mare și pentru statutul și atenția de care se bucură menajeriile lor. Însă lucrurile iau o întorsătură sumbră atunci când Carole Baskin, o activistă pentru drepturile animalelor și proprietară a unui sanctuar pentru feline, amenință să le strice afacerile, provocând o rivalitate care duce până la urmă la arestarea lui Joe din cauza unui complot cu asasini plătiți, dezvăluind o poveste complicată, în care singurul lucru mai periculos decât o felină este proprietarul acesteia. Vizionează Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie, doar pe Netflix din 20 martie: https://www.netflix.com/TigerKing Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 167 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB:https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial O poveste adevărată din lumea crescătorilor de feline mari, cu personaje excentrice și un asasinat comandat, în care un proprietar de zoo o ia razna.

Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,