filme hd online - Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici | Trailer oficial | Netflix

Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici | Trailer oficial | NetflixREBEL MOON – PARTEA 2: CEA CARE LASĂ CICATRICI va fi disponibil pe Netflix din 19 aprilie 2024. REBEL MOON – PARTEA 2: CEA CARE LASĂ CICATRICI continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende. Semnat de Zack Snyder, cineastul care a regizat filmele 300 – Eroii de la Termopile, Man of Steel: Eroul și Armata celor morți, REBEL MOON este un eveniment cinematografic care reprezintă rodul unor eforturi de decenii. REBEL MOON – PARTEA 1: COPILUL FOCULUI este disponibil acum pe Netflix.
REBEL MOON – PARTEA 2: CEA CARE LASĂ CICATRICI va fi disponibil pe Netflix din 19 aprilie 2024. Vizionează pe Netflix: https://www.netflix.com/title/81624666 Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 260 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/@NetflixRomaniaOfficial

Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,