filme hd online - Primele 15 minute din Armata celor morți | Netflix

Primele 15 minute din Armata celor morți | NetflixÎn primele 15 minute din filmul lui Zack Snyder ARMATA CELOR MORȚI, momentele memorabile se țin lanț. Apare Elvis ca zombie, avem parte de acțiune halucinantă și de o scurtă apariție surprinzătoare. Acum spune-ne tu dacă ești impresionat! Vizionează cât mai poți – acest videoclip se va autodistruge peste 32 de ore. Vizionează pe propria răspundere. Armata celor morți va putea vizionat în cinematografele selecționate din 14 mai și pe Netflix din 21 mai. #ArmyoftheDead Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Primele 15 minute din Armata celor morți | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial După ce Las Vegas este năpădit de zombi, un grup de mercenari fac pariul suprem pătrunzând în zona de carantină pentru a da cel mai tare jaf din istorie.

Primele 15 minute din Armata celor morți | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,