filme hd online - Moonrise: Revoltă pe Lună | Teaser oficial 1 | Netflix

Moonrise: Revoltă pe Lună | Teaser oficial 1 | NetflixTou Ubukata, Hiromu Arakawa și WIT Studio
Acest serial de animație SF original are în centru conflictul Pământ contra Lună. Scriitorul de succes Tou Ubukata și designerul de personaje Hiromu Arakawa fac echipă și creează o poveste fatidică despre forțele de rezistență de pe Lună, care i-au provocat la luptă pe locuitorii pașnici ai Pământului. Serialul Netflix Moonrise: Revoltă pe Lună se bazează pe povestea romancierului și scenaristului Tou Ubukata, care a obținut mai multe premii pentru romanul Tenchi Meisatsu și s-a ocupat de concept și de scenariu pentru seriale anime de succes, ca Fafner in the Azure și Psycho-Pass.
Artistul manga Hiromu Arakawa, devenit cunoscut pentru crearea unor serii manga clasice, cum ar fi Alchimistul de oțel și Silver Spoon, a desenat personajele pentru acest anime, reușind să obțină o serie de personaje șarmante.
Regia este semnată de Masashi Koizuka, care a regizat și sezoanele 2 și 3 din Attack on Titan, iar animația este realizată de WIT Studio, cunoscut pentru seriale anime de succes, cum ar fi Ranking of Kings și SPY x FAMILY. Serialul Netflix Moonrise: Revoltă pe Lună se va lansa global în 2024, doar pe Netflix. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Moonrise: Revoltă pe Lună | Teaser oficial 1 | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial

Moonrise: Revoltă pe Lună | Teaser oficial 1 | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,