filme hd online - Maya și cei trei | Trailer oficial | Netflix

Maya și cei trei | Trailer oficial | NetflixRidică-ți curajul la puterea a treia în această uimitoare călătorie pentru salvarea unei lumi fantastice. Trei proscriși din trei tărâmuri îndepărtate, Chimi (Războinicul Craniu), Rico (Vrăjitorul Cocoș) și Picchu (Războinicul Puma) se vor alătura Mayei (Războinica Vultur) în aventura ei de a-l opri pe puternicul Lord Mictlan (zeul războiului) și a îndeplini o profeție străveche. Maya și cei trei începe pe 22 octombrie, doar pe Netflix. Setează-ți o notificare acum: https://www.netflix.com/mayaandthethree De la creatorul Jorge R. Gutiérrez („El Tigre”, „Cartea vieții”). MAYA ȘI CEI TREI este un eveniment animat marca Netflix, care cuprinde nouă capitole epice. Cu Zoe Saldaña, Gabriel Iglesias, Allen Maldonado, Stephanie Beatriz, Diego Luna, Gael García Bernal, Alfred Molina, Kate del Castillo, Danny Trejo, Cheech Marin, Rosie Perez, Queen Latifah, Wyclef Jean, Jorge R. Gutiérrez, Sandra Equihua, Isabela Merced, Chelsea Rendon, Joaquín Cosío, Carlos Alazraqui și Rita Moreno. Doar pe Netflix, toamna aceasta. #MayaAndTheThree #MayaȘiCeiTrei #ZoeSaldana #BookOfLife #Carteavieții #JorgeRGutierrez Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Maya și cei trei | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial O prințesă energică și cu inimă de războinică pornește într-o misiune pentru a îndeplini o profeție străveche și a salva omenirea de mânia zeilor răzbunători.

Maya și cei trei | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,