filme hd online - Mark Millar pe platoul serialului Moștenirea lui Jupiter | Netflix

Mark Millar pe platoul serialului Moștenirea lui Jupiter | NetflixMark Millar, creatorul Moștenirii lui Jupiter, face o vizită pe platou. Prima generație de supereroi a păzit lumea vreme de un secol. Acum, copiii lor trebuie să ducă misiunea mai departe. Creat de Mark Millar, Moștenirea lui Jupiter este disponibil acum, doar pe Netflix. Vizionează Moștenirea lui Jupiter, doar pe Netflix: https://www.netflix.com/JupitersLegacy Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Mark Millar pe platoul serialului Moștenirea lui Jupiter | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Sunt prima generație de supereroi. Dar pe măsură ce le predau ștafeta copiilor lor, tensiunile cresc, iar regulile vechi nu se mai aplică.

Mark Millar pe platoul serialului Moștenirea lui Jupiter | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,