filme hd online - Lookism | Teaser Oficial | Netflix

Lookism | Teaser Oficial | NetflixUn elev de liceu se trezește într-o dimineață cu un chip frumos și un corp perfect…
Popularele benzi desenate online din Coreea sunt ecranizate sub forma unui serial animat produs de Studio Mir, studioul din spatele serialelor DOTA: Sângele dragonului și The Witcher: Coșmarul lupului. Lookism apare momentan în serial pe platformele LINE Manga și Naver WEBTOON. Povestea îl urmărește pe protagonist în încercarea sa de a-și trăi viața pe fondul diferitelor probleme sociale. Serialul a început în 2014 și a ajuns la 8,7 miliarde de vizualizări în întreaga lume.
La fel ca și benzile desenate originale, serialul animat Lookism abordează, printre altele, subtila discriminare pe criterii de aspect fizic și materialismul prezent în viețile oamenilor din societatea modernă.
Designeri de personaje unici au insuflat viață pe ecran personajelor principale din manga originală, dându-le voci distincte, o direcție dinamică și efecte uimitoare. În episoade fascinante, cu o atmosferă ușor diferită față de manga originală, acest serial oferă divertisment și noi descoperiri.
Află povestea lui Park Hyeong-seok și asistă la evoluția sa, trecând prin diferite întâlniri și conflicte și sfârșind prin a-și împlini visurile. Serialul Netflix Lookism va fi disponibil din 4 noiembrie (vineri), doar pe Netflix!
http://www.netflix.com/lookism Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Lookism | Teaser Oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial

Lookism | Teaser Oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,