filme hd online - Kung Fu Panda: Cavalerul dragon 🐻‍❄️🐉 Trailer oficial | Netflix

Kung Fu Panda: Cavalerul dragon 🐻‍❄️🐉 Trailer oficial | NetflixDouă nevăstuici misterioase pun ochii pe o colecție de patru arme puternice, iar Po se vede nevoit să se pornească într-o misiune de izbăvire și dreptate, care îl va purta în întreaga lume. Un vajnic cavaler englez, pe nume Spada Călătoare, îl va însoți în această expediție. Cei doi luptători atipici pornesc într-o aventură fantastică pentru a descoperi armele magice și a salva lumea de la distrugere. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Kung Fu Panda: Cavalerul dragon 🐻‍❄️🐉 Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.

Kung Fu Panda: Cavalerul dragon 🐻‍❄️🐉 Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,