filme hd online - Fă cunoștință cu elfii | Netflix

Fă cunoștință cu elfii | NetflixElfii populau continentul încă dinaintea apariției oamenilor și a monștrilor, iar în sezonul 2 al serialului The Witcher, ei sunt gata să își revendice căminul. Urmărește interviurile cu actorii pentru a afla cum Francesca Findabair și Filavandrel nu se vor da înapoi de la nimic pentru a asigura un „luminos viitor elfesc” pentru poporul lor, chiar dacă acest lucru presupune o alianță neașteptată cu Nilfgaardul. Sezonul 2 al serialului The Witcher este disponibil acum, doar pe Netflix. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Fă cunoștință cu elfii | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Geralt își acceptă destinul și o apără pe Ciri de forțele care se luptă pentru controlul asupra Continentului, dar și de puterea ei misterioasă.

Fă cunoștință cu elfii | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,