filme hd online - excepție | Piesa de început / Coloana sonoră: Ryuichi Sakamoto | Netflix

excepție | Piesa de început / Coloana sonoră: Ryuichi Sakamoto | Netflix„Ce este omul?” Echipa serialului, formată din creatori de succes, cum ar fi scenaristul Hirotaka Adachi (alias Otsuichi), designerul de personaje Yoshitaka Amano, compozitorul Ryuichi Sakamoto și regizorul Yuzo Sato, prezintă o poveste horror originală cu acțiunea în spațiu! În viitorul îndepărtat, omenirea este nevoită să părăsească Pământul și să migreze într-o altă galaxie. O echipă de prospectare este trimisă în căutarea unei planete potrivite pentru terraformare, întregul echipaj fiind creat cu ajutorul unei imprimante biologice 3D. Din cauza unei erori de sistem apărute în timpul procesului de creare, unul dintre membri, Lewis, apare într-o stare deformată. În timp ce Lewis se întoarce împotriva celorlalți colegi de echipaj, Nina, Mack, Patty și Oscar, în înfricoșătorul întuneric al navei începe numărătoarea inversă către sfârșitul misiunii. Serialul Netflix „excepție” va fi disponibil din 13 octombrie 2022, doar pe Netflix!
https://www.netflix.com/exception Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ excepție | Piesa de început / Coloana sonoră: Ryuichi Sakamoto | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial În viitorul îndepărtat, oamenii sunt forțați să părăsească Pământul, astfel că un echipaj de specialiști tipărit tridimensional este trimis să colonizeze o nouă planetă.

excepție | Piesa de început / Coloana sonoră: Ryuichi Sakamoto | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,