filme hd online - Colin în alb și negru | Trailer oficial | Netflix

Colin în alb și negru | Trailer oficial | NetflixAflă acum întreaga poveste. În Colin în alb și negru, creatorii Colin Kaepernick și Ava DuVernay spun povestea unui puști care voia doar să facă sport, dar pentru care destinul avea planuri mai mari. Colin în alb și negru va avea premiera pe 29 octombrie, doar pe Netflix: https://www.netflix.com/ColinInBlackandWhite Cocreatorii Ava DuVernay și Colin Kaepernick prezintă Colin în alb și negru, un nou miniserial îndrăzneț despre maturizarea lui Kaepernick. Fiind un copil de culoare adoptat de o familie de albi, Kaepernick a avut de înfruntat o serie de obstacole legate de rasă, clasă și cultură. Colin în alb și negru îi are în distribuție pe Jaden Michael în rolul tânărului Colin, înainte ca acesta să atingă cel mai înalt nivel în fotbalul american și să devină fundaș în NFL, activist și o adevărată legendă culturală, pe Nick Offerman și Mary-Louise Parker, în rolul părinților săi bine-intenționați (Rick și Teresa) și pe Colin Kaepernick însuși, în rolul de narator al propriei povești, care ghidează publicul de-a lungul unei serii de momente istorice și contemporane pline de culoare. Pentru public, serialul este o ocazie unică de a-l cunoaște pe Kaepernick prin intermediul lui Colin. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Colin în alb și negru | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial În acest serial dramatic, Colin Kaepernick spune povestea anilor săi de formare în care înfruntă obstacole legate de rasă, clasă și cultură și țintește excelența.

Colin în alb și negru | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,