filme hd online - Cobra Kai: Sezonul 4 | Trailer oficial | Netflix

Cobra Kai: Sezonul 4 | Trailer oficial | NetflixFiecare moștenire și fiecare rivalitate își găsesc finalul aici. Sezonul 4 din Cobra Kai are premiera la nivel global pe 31 decembrie, doar pe Netflix. Acțiunea din COBRA KAI are loc la 30 de ani după evenimentele de la turneul de karate All Valley din 1984 și este o continuare a eternului conflict dintre Daniel LaRusso (Ralph Macchio) și Johnny Lawrence (William Zabka). În sezonul 4, dojo-urile Miyagi-Do și Colț de vultur își unesc forțele pentru a-i înfrânge pe cei de la Cobra Kai la campionatul de karate pentru juniori All Valley, în urma căruia cei care vor pierde vor fi nevoiți să renunțe la uniforma de karatist. Samantha și Miguel încearcă să păstreze alianța dintre cele dojo-uri, iar Robby este acum trup și suflet legat de Cobra Kai, așa că soarta celor din West Valley n-a fost niciodată mai precară. Oare ce ași mai are Kreese în mânecă? Vor reuși Daniel și Johnny să îngroape securea războiului pentru a-l înfrânge pe Kreese? Sau va deveni Cobra Kai simbolul karatelor în West Valley? Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Cobra Kai: Sezonul 4 | Trailer oficial | Netflix https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Confruntați cu un dușman comun, Daniel și Johnny hotărăsc să înceapă să colaboreze, în timp ce Kreese își caută un nou aliat în trecut.

Cobra Kai: Sezonul 4 | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,