filme hd online - BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy | Trailer oficial 2 | Netflix

BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy | Trailer oficial 2 | NetflixLa 400 de ani de la colapsul civilizației moderne, lumea este dominată de haosul săbiilor și al vrăjitoriei. Armata Rebelă Întunecată, care își dorește s-o readucă la viață pe zeița distrugerii, Anthrasax, devine din ce în ce mai puternică în încercarea de a domina lumea și este condusă de fabulos de puternicii Patru Regi Divini.
Regatul Meta-llicana de pe Continentul Central Metallion este atacat de Armata Rebelă Întunecată. Pentru a-l salva, Tia Noto Yoko, fiica Marelui Preot, are de luat o decizie importantă: trebuie să-l readucă la viață pe marele vrăjitor care a complotat cândva să cucerească lumea și care e ferecat înăuntrul lui Lucien Renren, prietenul ei din copilărie. Singurul lucru care îl poate scoate la lumină este sărutul unei virgine. În fața pericolului iminent, Yoko își sărută prietenul, iar în clipa următoare o energie întunecată și puternică împânzește aerul. Cel mai puternic, cel mai feroce și cel mai frumos protagonist, legendarul vrăjitor Dark Schneider a fost, în sfârșit, readus la viață! Episoadele 14 – 24 din serialul Netflix „BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy” au premiera doar pe Netflix! Din 15 septembrie.
https://www.netflix.com/title/81281582 Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy | Trailer oficial 2 | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial În timp ce Abgail e tot mai aproape de trezirea străvechii Zeițe a Distrugerii, Dark Schneider și aliații săi au de înfruntat amenințarea crescândă a forțelor întunecate.

BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy | Trailer oficial 2 | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,