filme hd online - Alice in Borderland: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix

Alice in Borderland: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix– „Dacă trecem de toate jocurile, ne putem întoarce în lumea reală?” – Această dramă de supraviețuire de imens succes, cu Kento Yamazaki și Tao Tsuchiya, în regia lui Shinsuke Sato, a fost așteptată cu nerăbdare de spectatori din întreaga lume. Acum, mult-așteptata continuare a serialului care a ajuns în Top 10 în cel puțin 70 de țări din lume este pregătită de lansare! Arisu (Kento Yamazaki) și Usagi (Tao Tsuchiya) încearcă să descopere misterele din Borderland pentru a se întoarce în lumea reală. Într-un loc despre care ei cred că este cheia rezolvării acestor mistere, întâlnesc aliați, dușmani și pe orchestratorul tuturor jocurilor. Arisu și ceilalți trebuie să facă față unor jocuri ale căror scară și dificultate le depășesc cu mult pe cele din primul sezon. În joc mai rămân doar valetul, regina și regele. Vor reuși prietenii să le colecteze și să se întoarcă în lumea reală? Popularul serial care a uimit lumea se întoarce cu și mai multe aventuri captivante! Sezonul 2 al serialului Netflix „Alice in Borderland” va fi disponibil la nivel global din 22 decembrie 2022, doar pe Netflix! Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 223 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Alice in Borderland: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/@NetflixRomaniaOfficial Jocurile sunt mai înverșunate, această lume este mai sălbatică și mai crudă. Va reuși Arisu să revină oare în lumea reală? Și va merita oare tot ce a pierdut?

Alice in Borderland: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,