filme hd online - Aleea cu licurici: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix

Aleea cu licurici: Sezonul 2 | Trailer oficial | NetflixCe anume ar fi putut aduce sfârșitul strânsei prietenii de treizeci de ani dintre Tully și Kate, fetele de pe Aleea cu licurici? Răspunsul va sosi în acest sezon, în care Kate se confruntă cu urmările dureroase ale nefericitei călătorii întreprinse de Johnny în Irak. Între timp, după ce renunță la talk-show-ul ei, Tully are parte de un proces și este nevoită să-și ia din nou cariera de la zero. Acest lucru o determină să se întrebe cine este și de unde vine, dar și să-și caute tatăl pe care nu a apucat să-l cunoască, totul împotriva voinței secretoasei ei mame hippie, pe nume Cloud. De asemenea, vedem cum Kate și Johnny se îndrăgostesc unul de celălalt în anii '80, creând tot felul de drame în redacția de știri în care lucrează. În timp ce cariera ei evoluează, Tully se contrazice (și flirtează!) cu îndrăznețul reporter sportiv Danny Diaz, în care pare că și-a găsit nașul, desigur, dacă reușește să nu se mai certe cu el măcar preț de cinci minute. În plus, în anii '70, adolescentele Kate și Tully se luptă să-și apere prietenia, în timp ce Cloud ajunge la închisoare pentru trafic de droguri și Tully intră în direct împreună cu bunica ei, departe de Aleea cu licurici. În timp ce își petrec separat tumultuoșii ani de liceu, cele două fete știu că, de fapt, nu au nevoie decât una de cealaltă. Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 223 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Aleea cu licurici: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna?

Aleea cu licurici: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,