filme hd online - Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 2 | Trailer oficial 🏕

Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 2 | Trailer oficial 🏕



Simpaticele păsări adolescente Red, Chuck, Bomb, Stella și restul personajelor noastre preferate din Angry Birds se întorc pentru o nouă vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei! Sezonul 2 al serialului Angry Birds: O vară nebună va fi disponibil pe Netflix din 24 iunie! Abonare: https://bit.ly/2SjAU0l Despre Netflix:
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente. FB: https://www.facebook.com/NetflixRO/
Insta: https://www.instagram.com/netflixro/ Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 2 | Trailer oficial 🏕
https://www.youtube.com/NetflixRomaniaOfficial Red, Chuck și restul găștii din tabăra de vară reușesc să se distreze de minune, chiar și atunci când ajung implicați în năzdrăvănii și peripeții nebunești!

Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 2 | Trailer oficial 🏕 - online subtitrat in limba romana.

Tags: , , , , , , ,