filme hd online - The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek

The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek

Trafalgar Releasing și The Doors Music prezintă ,,The Doors: Break on Thru – A Celebration of Ray Manzarek”, eveniment care îl celebrează pe Ray Manzarek, legendarul co-fondator și pianist The Doors. Acest concert-tribut și documentar a fost filmat în Hollywood la Teatrul Fonda și i-a adus pe scenă pe Robbie Krieger și John Densmore cu ocazia zilei de naștere a lui Manzarek pentru a sărbători moștenirea acestuia și influența The Doors asupra unei întregi generații.

Concertul special include imagini și interviuri care nu au mai fost prezentate niciodată și mai multe momente clasice din repertoriul The Doors, avându-i ca invitați pe Kryger, Densmore, Taylor Hawkins de la Foo Fighters, Robert DeLeo de la STP, Brian Ray din trupa lui Paul McCartney, Exene Cervenka, John Doe, Warren Haynes, Rami Jaffee și mulți alții.

Cu peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, pe locul 100 în topul celor mai importante trupe din toate timpurile, The Doors sunt adevărate legende ale industriei muzicale.

The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek - online subtitrat in limba romana.

Tags: , ,